Elektrotechniek

Hermans Elektra is BRL 6000 klaar en VCA* gecertificeerd en mede gespecialiseerd in het engineeren en installeren van complexe technische installaties. Dit varieert van verlichtingsinstallaties krachtinstallaties,  brandmeldinstallaties, data-installaties, en communicatiesystemen tot zwakstroominstallaties, laagspanningsinstallaties en noodstroomvoorzieningen.

Daarnaast worden wij veelvuldig ingeschakeld voor onderhoud en inspecties  NEN3140 aan bestaande installaties. Als gevolg van een aanscherping van de wetgeving zijn werkgevers immers verantwoordelijk voor de veiligheid van de verdeelkasten en de bekabeling. Met name bij verouderde installaties, die in de loop van de tijd zijn uitgebreid met andere apparatuur, bestaat er een verhoogd risico op overbelasting of kortsluiting.

Met behulp van een gedegen inspectie brengen wij de risico’s voor u in kaart en stellen wij een verbeterplan voor. Dankzij ons specialisme op het gebied van meet- en regeltechniek kijken wij hierbij ook naar de onderlinge samenhang met de werking van andere installaties. Ook kunt u, als u dit wenst, van ons een scherp advies verwachten hoe u uw energieverbruik kunt terugbrengen.