Paneelbouw

In onze moderne en goed geoutilleerde werkplaats maken wij zelf een groot aantal componenten, die garanderen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het functioneren van uw machines en technische installaties.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van meet- en regelpanelen, besturingskasten, verdeelinrichtingen, machinebesturingen, beheersingsystemen en signaleringspanelen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij dit verzorgen volgens standaardspecificaties of volledig op maat voor uw bedrijf. Per stuk of seriematig. Onze specialisten verzorgen in nauw overleg met de opdrachtgever het complete proces, van het engineeren en tekenen tot aan de inbedrijfstelling. Voorafgaand aan de inbedrijfstelling worden alle besturingen in onze werkplaats aan een uitgebreid testprogramma onderworpen.

Als u over een eigen servicedienst beschikt, stellen wij het op prijs om deze intensief te betrekken bij de ontwikkeling. In onze speciaal ingerichte opleidingsruimte trainen wij met grote regelmaat gebruikers van de door ons ontwikkelde oplossingen. Immers, een juist gebruik is mede bepalend voor het te realiseren niveau van efficiency en bedrijfszekerheid.