Regeltechniek

Zowel de economie als de rendementen binnen het bedrijfsleven staan onder druk. Onder deze omstandigheden groeit de behoefte aan beheersbare bedrijfsprocessen en een hoge efficiency. De huidige 24-uurs economie stelt daarnaast steeds hogere eisen aan de continuïteit van bedrijfsvoering.

Ongeplande onderbrekingen van het productieproces zijn “out of the question”. Intelligente meet- en regelsystemen vervullen hierbij een sleutelrol. Hermans is gespecialiseerd in het ontwerpen, programmeren, installeren  en monitoren van geavanceerde oplossingen op dit gebied. Al jarenlang  Priva XL partner, Automated Logic partner alsmede Regin partner. Techniek op maat gemaakt voor uw bedrijf of installatie. Wij beschikken over een brede en diepgaande expertise op dit vlak, van het schrijven van de project- of applicatie software en het verzorgen van de regeltechnische bekabeling tot aan de complete levering van gebouwbeheersystemen. Meerdere systemen zijn door ons leverbaar en programmeerbaar. Uiteraard zijn wij VCA* gecertificeerd waardoor wij uw partner kunnen zijn op locatie.

Ook de regelpanelen maken wij in eigen beheer in onze werkplaats in Almere.
Hermans wordt veelvuldig door bedrijven ingeschakeld om zowel het energieverbruik als de relevante regelingen te analyseren. Veel opdrachtgevers hebben dankzij onze adviezen op dit vlak substantiële besparingen op hun energieverbruik kunnen realiseren.