Service & onderhoud

Waar Hermans Elektra persoonlijke aandacht hoog in het vaandel voert, schrijven wij ook Service met hoofdletters. Het een vloeit voort uit het ander. Op het moment van inbedrijfstellen weet u zich verzekerd van een goed doordachte en excellent functionerende oplossing.

Dankzij een uitgekiende mix van inspecties, controles en preventief onderhoud maximaliseren wij de technische levensduur van uw technische installaties en regelsystemen en minimaliseren de storingskans. Als u dit wenst, kunnen wij de werking ervan op afstand voor u monitoren. U weet dan zeker dat u het maximale resultaat haalt uit uw installaties en instellingen.

Met behulp van een gedegen inspectie volgens de normen NEN-EN 50110, NEN3140 en NEN1010 alsmede thermografie brengen wij de risico’s voor u in kaart en stellen wij een verbeterplan voor.

Als er zich onverhoopt een storing voordoet, kunt u terugvallen op onze helpdesk en indien u een contract heeft op onze 24-uurs storingsdienst. Het is prettig dat u zich hierbij niet druk hoeft te maken over de installatie bij een onverwacht probleem. De technische specialisten van onze helpdesk zijn goed op de hoogte van uw specifieke situatie.

Dankzij dit inzicht en hun brede expertise kunnen zij vaak op afstand reeds de juiste diagnose stellen en met regelmaat de storing verhelpen. Bij complexere storingen is één van onze storingsmonteurs snel terplekke, 24 uur per dag. Dankzij de diagnose van de specialist van onze helpdesk verschijnt hij goed voorbereid op uw locatie. Achteraf ontvangt u een heldere rapportage, waarin u kunt zien wat het probleem was en hoe wij dit hebben opgelost.